OBSAH
Podporují nás


Milí přátelé, s velkou radostí vás opět po roce zveme na vánoční koncert folklorních souborů Dykyta a Dykytka, který tradičně připadá na třetí adventní neděli. Letos vychází na 16. prosince, a začínáme jako obvykle v 15 hodin. V podání dětí uvidíte kolednické hry a dospělí připravili vánoční hru ze 40. let 19. století. Naším již tradičním hostem bude Krásnolipský komorní sbor.

Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován na obnovu Dittrichovy hrobky – ojedinělému klenotu v České republice i celé střední Evropě, která byla vybudována v r. 1888-9 dle návrhu předního německého architekta J. C. Raschdorffa. Záchranu objektu si vzal za cíl spolek Omnium.

Pro ty, kteří to ale mají do Krásné Lípy daleko, máme také dobrou zprávu! Letos jsme si řekli, že po letech bychom se mohli zase podívat také dál než za humna 🙂 A tak jsme rádi kývli na pozvání a mezi tradiční vánoční aktivity přibrali ještě návštěvu horského městečka Přívrat, nacházejícího se v Orlických horách.

Zazpíváme si 15. prosince v 16 hodin u živého betlému několik všem jistě dobře známých koled. Věříme, že si je rádi zazpíváte s námi 😉 A pak od 17 hodin představíme v sále u Coufalů i přespolním naši letos nově nastudovanou Vánoční hru.

no images were found